Гаррі HR

Активувати/деактивувати (цільовий) ресурс

Resources активуються і стають видимими для цільових груп одразу після створення. Якщо ви хочете видалити або деактивувати Ресурс, перейдіть на сторінку огляду Ресурсу в Панелі інструментів Harry HR.

Праворуч в огляді ви побачите перемикач, за допомогою якого ви можете активувати або деактивувати ресурс.

Щойно ви деактивуєте певний Ресурс, він миттєво стане недоступним через Особистий кабінет працівника.

Активувати/деактивувати (цільовий) ресурс
How would you rate this article?