Harry HR

Aktivera/avaktivera en (riktad) resurs

Resources aktiveras och är synliga för målgrupperna direkt efter skapandet. Om du vill ta bort eller inaktivera en resurs går du till sidan Resursöversikt i Harry HR Dashboard.

På höger sida i översikten finns en växel som du kan använda för att antingen aktivera eller inaktivera en resurs.

När du har avaktiverat en specifik resurs blir den omedelbart otillgänglig i Employees Experience.

Aktivera/avaktivera en (riktad) resurs
Hur skulle du betygsätta denna artikel?