Een (gerichte) bron activeren/deactiveren

Resources zijn na aanmaak direct geactiveerd en zichtbaar voor doelgroepen. Als u een Resource wilt verwijderen of deactiveren, ga dan naar de Resource overzichtspagina binnen het Harry HR Dashboard.

Aan de rechterkant in het overzicht zie je een toggle waarmee je een resource kunt activeren of deactiveren.

Zodra u een specifieke Hulpbron hebt gedeactiveerd, zal deze onmiddellijk onbeschikbaar worden via de Werknemerservaring.

Een (gerichte) bron activeren/deactiveren
Wat vind je van dit artikel?
Bijgewerkt op 23 november 2021