Harry HR

(Kohdennetun) resurssin aktivointi/deaktivointi

Resources aktivoituvat ja näkyvät kohderyhmille heti luomisen jälkeen. Jos haluat poistaa tai poistaa resurssin käytöstä, siirry Harry HR Dashboardin Resurssin yleiskatsaussivulle.

Yleiskatsauksen oikeassa reunassa on vaihtokytkin, jolla voit joko aktivoida tai deaktivoida resurssin.

Kun olet poistanut tietyn resurssin käytöstä, se ei ole enää heti käytettävissä Employees Experience -palvelussa.

(Kohdennetun) resurssin aktivointi/deaktivointi
How would you rate this article?