Een medewerkersapp die fungeert als virtuele buddy

Harry begeleidt, verbindt en motiveert medewerkers

De medewerkersapp van Harry van HR kun je gebruiken van desktop tot smartphone. Kortom, Harry is altijd dichtbij en bereikbaar. Middels de app verbindt Harry medewerkers met elkaar via de Social Wall, maakt hij kennis op een overzichtelijke wijze inzichtelijk in de kennisbank en stimuleert hij doorontwikkeling en vitaliteit via het LMS.

Vanaf dag één is Harry zichtbaar voor medewerkers door hem in te zetten als buddy bij het onboarden. Harry meldt zich minimaal één keer per week middels een notificatie om medewerkers te vragen drie korte SatisQuestions (MTO) te beantwoorden middels Emoji. Zo zorgen we ervoor dat de app en daarmee het platform van Harry van HR altijd actueel is én werkgeluk inzichtelijk wordt.

Een app voor het rooster, een voor het intranet, een voor feedback..

Gun medewerkers het gemak van één app
En stimuleer duurzame groei van de organisatie

Harry van HR ondersteunt duurzame groei voor onder meer

Waarom de app van Harry wél wordt gebruikt

Waarom kijkt een groot deel van de medewerkers elk uur even op hun Instagram-feed of op Facebook? Een vraag die wij onszelf stelden toen we van start gingen met de opbouw van de buddy app van Harry van HR. 

Het opbouwen van een sociaal intranet inclusief kennisbank en LMS-omgeving kost tijd en het zou natuurlijk zonde zijn als de waardevolle content nooit wordt bekeken.

Achter de opbouw van Harry schuilt een uitgebreide filosofie die zijn oorsprong vindt in de psychologie. We onderzochten waarom een traditioneel slecht wordt gebruikt. Wat is dat medewerkers simpelweg het nut er niet van inzien. Anderen vonden het te ingewikkeld in gebruik en weer anderen hadden het gevoel ‘toch geen verschil te kunnen maken’. 

Daarom hebben we de medewerkersapp van Harry van HR zo opgebouwd dat alle medewerkers gezien en gehoord worden en dat zij beloond worden wanneer zij actief participeren in de organisatie. Aan de achterkant wordt zo een menselijke KPI van de organisatie opgebouwd.

[everest_form id="216"]

Contact opnemen?

Telefoon
071 – 569 0220

Adres
Eerste Stationsstraat 185 te Zoetermeer

Email
hi@harryhr.com

Scroll to top