Harry heet nieuwe medewerkers welkom

Op een leuke manier snel van start

Een nieuwe medewerker vinden en aannemen is niet altijd even makkelijk. En als je de juiste persoon gevonden hebt wil je graag dat hij of zij zo snel mogelijk up and running is voor de organisatie. Wellicht heb je al eens gehoord of maak je al gebruik van het Buddy-systeem. Een ervaren medewerker koppelen aan de nieuwe medewerker.

Harry van HR fungeert op een virtuele manier als deze ervaren Buddy. Op een leuke, leerzame en innovatieve manier leert hij de nieuwe medewerker de ins en outs van de organisatie weten. Bijvoorbeeld door het aanbieden van een QR-code speurtocht door het gebouw van de nieuwe werkplek. Op vastgestelde momenten stelt Harry vragen over de organisatie en motiveert hij de medewerker om in gesprek te gaan met zijn of haar nieuwe collega’s. Welcome home!

Welkom bij de organisatie!
Struin het intranet maar af dan kun je volgende week van start.

Is natuurlijk niet meer van deze tijd.

Harry van HR ondersteunt duurzame groei voor onder meer

Welkom in je nieuwe team
ook in
Corona-tijd

Een nieuwe medewerker laten starten in Corona-tijd kan erg lastig zijn. Hoe laat je hem of haar kennis maken met nieuwe medewerkers en wellicht nog wel belangrijker; hoe maak je hem of haar wegwijs in de organisatie en de bedrijfscultuur?

In het Harry van HR platform kun je gemakkelijk en snel een Onboarding cursus opbouwen welke op functieniveau specifiek de juiste onboarding verzorgt. 

Zodra de nieuwe medewerker is gestart wordt hij of zij aangekondigd op de Social Wall zodat ook anderen in de organisatie op de hoogte zijn van de start van de nieuwe medewerker en hem of haar welkom kunnen heten.

Gezien Harry de virtuele buddy is van de nieuwe medewerker is het direct duidelijk dat hij altijd bereikbaar is voor vragen, communicatie binnen de organisatie en voor het volgen van cursussen of trainingen. Harry zal zodoende ervaren worden als de ideale (virtuele) collega.

[everest_form id="216"]

Contact opnemen?

Telefoon
071 – 569 0220

Adres
Eerste Stationsstraat 185 te Zoetermeer

Email
hi@harryhr.com

Scroll to top