Integreer met bestaande databronnen via open API's

Harry van HR is live verbonden met de loonadministratie

Wanneer je van start gaat met het Harry van HR platform voor jouw organisatie dienen alle medewerkers voorzien te worden van een login. Of je nu AFAS, Visma, Unit4 of een ander pakket voor HR en of Salarisadministratie gebruikt; het maakt ons niet uit. 

Harry is namelijk zo opgebouwd dat hij met alle gangbare bestanden en koppelingen overweg kan zodat mutaties van medewerkers geheel geautomatiseerd kunnen worden verwerkt. Zwervende accounts van vertrokken medewerkers behoren tot het verleden en nieuwe medewerkers kunnen vanaf de eerste werkdag van start.

Het lanceren van een nieuw intranet hoeft geen maanden te duren

Met onze interne IT-specialisten migreren we bestaande informatie en voorzien we iedereen van een account

Harry van HR ondersteunt duurzame groei voor onder meer

De menselijke KPI in bestaande BI

De organisatie wordt reeds gestuurd op zogenaamde Key Performance Indicators (KPI’s). De menselijke-zijde van de organisatie is echter onzichtbaar in BI-tools als QlikSense en Tableau.

De Employee Experience Indicators en andere relevante informatie en key data verzameld binnen het Harry van HR platform zijn gemakkelijk te integreren in bestaande BI Dashboards. Zo stelt Harry je in staat om direct in te zien of het werkgeluk met de omzet mee stijgt.

Pas wanneer deze ratio in balans is mag gesproken worden van Duurzame Groei van de organisatie.

[everest_form id="216"]

Contact opnemen?

Telefoon
071 – 569 0220

Adres
Eerste Stationsstraat 185 te Zoetermeer

Email
hi@harryhr.com

Scroll to top