Een beloning voor medewerkers die een stapje extra zetten

Hét motiverende loyaliteitsprogramma voor medewerkers én teams

Het belonen en waarderen van medewerkers omdat zij actief participeren in de wekelijkse tevredenheidsmeting, op de Social Wall of een cursus hebben gevolgd. Het is mogelijk met de ingebouwde Employee Loyalty module in het Harry van HR Platform.

Harry registreert namelijk de participatie van medewerkers in het platform en kan hier punten voor toekennen. De punten spaar je zowel op individueel niveau als in teamverband. Als manager van een team kun je een beloning, bijvoorbeeld een teamborrel, uitschrijven bij het behalen van een bepaald puntenaantal door een team. Als medewerker kun je de punten inzetten in de loyalty shop voor leuke extra’s die je zelf als werkgever in de loyalty shop plaatst via het dashboard.

Zo motiveert Harry collega’s om actief te participeren op het platform maar verliest hij die éne uitblinker nooit uit het oog.

Beloon je team voor hun bijdrage aan de duurzame groei

Het ingebouwde loyaliteitsprogramma voor medewerkers in Harry van HR maakt het mogelijk

Harry van HR ondersteunt duurzame groei voor onder meer

De incentive voor een succesvol intranet

Harry constateerde dat binnen de meeste organisaties het intranet systeem vrijwel niet geraadpleegd wordt. In ons onderzoek naar de redenen hiervan kwamen we erachter dat er eigenlijk geen motivatie is voor medewerkers om het intranet te gebruiken. En dat terwijl diezelfde medewerker wel continu zijn of haar Facebook en Instagram feeds checkt.

Daarom introduceert Harry van HR het Loyaliteitsprogramma voor medewerkers. Een soort zegeltjes sparen zoals bij de supermarkt; maar dan voor je personeel.

Als zij actief bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van jouw organisatie worden zij daar ook voor beloond in de vorm van coins. Net als bij de loyaliteitsprogramma’s van bijvoorbeeld supermarkten kun je deze coins als medewerker inzetten voor leuke gadgets, een dinercheque of zelfs een extra vrije dag. Het is maar net wat je hier als werkgever tegenover wilt zetten. Het enige dat jij hoeft te doen is de rewards in de Employees Loyalty Shop plaatsen. Er is nu een incentive ontstaan voor het personeel om actief te participeren terwijl het werkgeluk stijgt en je als Mangement Team een menselijke KPI opbouwt.

[everest_form id="216"]

Contact opnemen?

Telefoon
071 – 569 0220

Adres
Eerste Stationsstraat 185 te Zoetermeer

Email
hi@harryhr.com

Scroll to top