Het dashboard dat inzicht in medewerkers verschaft

De menselijke KPI van de organisatie inzichtelijk

Het dashboard van Harry van HR is via de cloud altijd beschikbaar voor directie en leidinggevenden van de organisatie. Vanuit het dashboard zie je in één oogopslag wat het real-time cijfer is omtrent de werkbeleving. Tevens verschaft het inzicht in de NPS van de organisatie.

In het dashboard beheer je het platform van Harry van HR. Van kennisbank items inzien en goedkeuren tot het inzoomen van een beoordeling omtrent het salaris van een specifiek team in de organisatie. Het dashboard is zodoende erg uitgebreid maar gebouwd vanuit de gedachte:

The right information, at the right time, at the right spot.

Weten wat het sentiment is binnen mijn organisatie.

Het dashboard van Harry van HR verschaft real-time inzicht in het menselijke sentiment.

Harry van HR ondersteunt duurzame groei voor onder meer

Sturen op mensen én cijfers

Harry van HR staat voor duurzame groei van organisaties. Vanuit deze gedacht geloven wij niet in organisaties die enkel worden gestuurd op basis van “harde KPI’s”. Denk hierbij aan omzet, productie enzovoort. Want, ben je écht aan het groeien als de omzet stijgt maar steeds meer medewerkers met een burn-out uitvallen?

Wij denken van niet en dus meten wij met onze tools wat de werkbeleving is op de werkvloer en geven we deze informatie terug in de vorm van de Employee Experience Indicator; Een menselijke KPI.

Door dit nieuwe meetinstrument te benutten bij het aansturen van de organisatie zul je merken dat de organisatie duurzaam gaat groeien; het werkgeluk zal meestijgen met de omzet. Zo houd je medewerkers aan boord en bereik je met elkaar succes. Als het toch ergens mis dreigt te gaan kun je dit vroegtijdig signaleren en ingrijpen. In het dashboard kun je voor jezelf een geheugensteuntje achterlaten zodat je grip houdt op deze actiepunten.

[everest_form id="216"]

Contact opnemen?

Telefoon
071 – 569 0220

Adres
Eerste Stationsstraat 185 te Zoetermeer

Email
hi@harryhr.com

Scroll to top